- BAŞKAN BAKKALCIOĞLU SPORSEVER GENÇLERLE BİR ARAYA GELEREK FİNAL HEYECANLARINA  ORTAK OLDU

CHP 31.08.2024 17:42:08 0
- BAŞKAN BAKKALCIOĞLU SPORSEVER GENÇLERLE BİR ARAYA GELEREK FİNAL HEYECANLARINA  ORTAK OLDU

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Kurtuluş Günü Kutlama etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik olarak düzenlenen Kum Voleybolu ve Sokak Basketbolu Turnuvası müsabakalarına katılarak gençlerin final heyecanına ortak oldu.

Bozüyük Belediyesi tarafından geleneksel olarak 4 Eylül Basketbol Sahalarında gerçekleştirilen, sportmenliğin ve centilmenliğin ön planda olduğu spor turnuvası yoğun ilgi gördü. 70 takımın yer aldığı turnuvada  170 sporcu centilmence mücadele ederken turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvayı ziyaret eden Başkan Bakkalcıoğlu etkinlik alanını gezerek sporcuları ve vatandaşları selamladı, katılımcılarla görüşerek sohbet etti. Müsabakaları da bir süre izleyen Başkan Bakkalcıoğlu turnuvada derece alan takımların sporcularını tebrik ederken final oynayacak takımlara da başarılar diledi. Başkan Bakkalcıoğlu gençlerin her zaman yanlarında olduğunu belirterek “Gençlerimizin göstermiş olduğu ilgi ve sevgi bize de güzel enerji verdi. Etkinliğimize katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Turnuvaya katılan sporseverler, turnuva boyunca sporla dolu güzel vakit  geçirdiklerini ve çok eğlendiklerini belirterek turnuvanın düzenlenmesinde başta Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.Turnuvada dereceye giren takım ve sporculara ödüllerinin 4 Eylül kurtuluş günü   etkinliklerinde takdim edileceği öğrenildi.

Turnuva sonunda şampiyonluğu göğüsleyen takımlar ise BasketbolTurnuvasında  büyük erkekler kategorisinde Çaça Balters,genç erkekler kategorisinde Balba Zorlandın, genç kızlar kategorisinde Ceyf veVoleybol Turnuvasında büyük kızlar kategorisinde Balık Ekmek,küçük kızlar kategorisinde Kehribar İle Boncuk ve erkekler kategorisinde Yıldızlar adlı takımlar oldu.

 


Bilecik,Bozüyük Belediyesi

ERASMUS ÖĞRENCİLERİ İLE KIYI TEMİZLİĞİ

Kış Spor Okulları

BAŞKAN YILMAZ’A ARAZİ YOLU TEŞEKKÜRÜ

Türkiye’nin en büyük fotoğraf festivali başlıyor

Avrupa Hareketlilik Haftası Başlıyor

Mersin Büyükşehir’in Kurs Merkezleri’nden Mezun Olan Öğrencilerden Başkan Seçer’e Ziyaret

Son kullanma tarihi geçmiş ürünler imha edildi

Veli Gündüz Şahin’den Ankaralı Turgut’a Ziyaret

E-Moloz

32.5°